Kébol op Trade Fair Naaldwijk


Kébol op Trade Fair Naaldwijk

In maart van dit jaar was Kébol een van de deelnemers aan de Trade Fair in Naaldwijk. Dit is een voorjaarsbeurs op het gebied van planten en perkgoed.
 
Touch of Wax – Amaryllis en Homemade Herbs
Naast een breed assortiment bloembollen presenteerde Kébol de nieuwe najaarskleuren voor het Touch of Wax – Amaryllis assortiment en het nieuwe Homemade Herbs kruidenassortiment. Ook konden bezoekers de presentatiemogelijkheden van diverse Kébol winkel-displays bekijken.
 
Het brede productaanbod werd goed ontvangen. Met name op het Touch of Wax assortiment in paasuitvoering hebben we veel positieve reacties gekregen.  

Relaties en andere belangstellenden werden verwelkomd door diverse medewerkers van Kébol, onder wie Martien Koomen (verkoopondersteuning), Marco Lammers (productmanager) en Boris van der Drift (stagiair).

Trade Fair Aalsmeer
Bent u benieuwd naar de Trade Fair en wilt u met eigen ogen het aanbod van Kébol bekijken? Kom dan op 8-10 november naar de najaarseditie van deze handelsbeurs in Aalsmeer. In de agenda van deze uitgave vindt u een overzicht van alle nationale en international beursdeelnames van Kébol.