Thailand en Curcuma’s


Thailand en Curcuma’s
In maart van dit jaar bracht Kébol’s productmanager Michel van de Meij een bezoek aan Thailand. Doel van zijn reis was om persoonlijk de kwaliteit te controleren van de Curcuma rhizomen die daar geoogst zijn. Voor de ontwikkeling en de productie van Curcuma’s werkt Kébol nauw samen met de universiteit van Chiang Mai en een klein aantal geselecteerde lokale kwekers. Het resultaat is een aanbod met unieke soorten én zekerheid over kwaliteit en verkrijgbaarheid.

Kleurrijke verkoopkansen
Curcuma’s winnen aan populariteit door de stijgende vraag naar decoratieve bloemen en planten. Dit biedt mooie kansen voor producenten van potplanten en snijbloemen maar ook voor aanbieders binnen de droogverkoop en landscaping. De unieke soorten uit Thailand zijn exclusief verkrijgbaar via Kébol. De Curcuma rhizomen worden direct vanaf de kweker verscheept. Kébol ondersteunt afnemers onder meer met export- en fytosanitaire documenten en beeldmateriaal.

Lees meer over Curcuma’s uit Thailand in de digitale versie van onze folder. Natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft over ons aanbod en de mogelijkheden voor uw markt.