Kébol gastheer tijdens FlowerTrials 2017


Van 13 t/m 16 juni vond het jaarlijkse FlowerTrials evenement plaats. Verdeeld over 32 verschillende locaties in Nederland en Duitsland presenteerden 59 veredelaars van pot- en perkplanten nieuwe producten, trends en creatieve concepten.

Presentaties Benary en Volmary
Tijdens FlowerTrials 2017 was Kébol gastheer van de firma’s Benary en Volmary. Benary is wereldwijd marktleider op het gebied van begonia’s en staat ook bekend om zijn grote assortiment petunia’s en violen. Volmary richt zich op de tuinbouw en de levensmiddelendetailhandel, onder meer met de ontwikkeling en productie van jonge planten (bloemen en groenten). Beide firma’s werken samen bij de export van een deel van hun assortiment naar de VS.

Meer bezoekers van buiten Europa
Voor Benary was het de 2e keer dat ze tijdens FlowerTrials te gast waren bij Kébol. De ervaringen zijn zeer positief. Fulco Spithoven, sales manager Benelux van Benary zegt hierover: ‘Het voelt vertrouwd om bij Kébol te zijn. De contacten zijn goed, het is alsof we elkaar al jaren kennen. Ook met de locatie zijn we erg blij. Die is niet alleen mooi maar ligt ook dicht bij Schiphol. Hierdoor komen er duidelijk meer bezoekers van buiten Europa naar onze presentatie. Dit merken we vooral op de 1e en de 4e dag.’