Touch of Wax Natural


Het Touch of Wax assortiment van Kébol is uitgebreid met de Natural variant. Amaryllisbollen gedecoreerd met organische materialen.

Touch of Wax Natural: Amaryllisbol met natuurlijke uitstraling
Met Touch of Wax Amaryllisbollen biedt Kébol een kleurrijk en populair retailconcept. Het assortiment breiden we uit met de Natural variant. Omdat er ook een groep consumenten is die de voorkeur geeft aan Amaryllisbollen met een natuurlijke uitstraling. De Touch of Wax Natural bollen zijn gedecoreerd met organische materialen zoals zaden en pitjes. Deze toepassing versterkt de natuurlijke uitstraling van de Amaryllisbol.

Ready-to-use
De Touch of Wax Natural bol wordt geleverd in een mooie bijpassende verpakking en is bevestigd op een handige voet waardoor de bol stevig staat. Net als de andere Touch of Wax bollen is ook de Natural variant ‘ready-to-use’. Water geven is niet nodig.

De Touch of Wax Natural bol is een bijzonder geschenk en zeer decoratief. De bollen geven gegarandeerd 2 stelen en 4-6 bloemen per steel.