Doop Amaryllis ”Ernst Kirchsteiger ®”


”Ernst Kirchsteiger ®”, een nieuwe Hippeastrum cultivar uit de Kébol veredelingskraam

Ter gelegenheid van het 50-jarige bestaan van bloemenproducent Alverbäcks Blommor is een nieuwe Hippeastrum cultivar gelanceerd met de naam “Ernst Kirchsteiger ®”. Deze nieuwe Hippeastrum komt uit de veredelingskraam van Kébol B.V.

Tijdens de feestelijke bijeenkomst in Ekerö – Zweden is de Hippeastrum officieel gedoopt door de Zweedse Ernst Kirchsteiger (decorateur, designer en bekend van TV), Håkan Alverbäck (CEO van Alverbäcks Blommor) en Jos van der Drift (eigenaar van Kébol B.V.).

“50 jaar geleden vonden we Ekerö de perfecte grond en voeding voor ons bedrijf”, aldus Håkan
Alverbäck, CEO van Alverbäcks Blommor. Sindsdien is het bedrijf gegroeid tot een belangrijke producent van bloemen in Zweden. In de grote kassen net buiten Stockholm groeien amaryllissen, hyacinten, tulpen en vele andere bloemen. “We zijn trots op de introductie van een gloednieuwe en prachtige dubbele amaryllis, wit met kerstrode strepen! ”