Added Value

Toegevoegde waarde in bloembollen

De markt voor Added Value groeit. Bloembollen zijn prachtige producten om in te haken op deze trend. Voor een interessante prijsstelling verwent de consument zichzelf of een ander met een “groen” product. Deze producten zijn zeer breed inzetbaar, van tuincentra tot internet verkoop.

Contact us for Sales information

 


Kadootje of relatiegeschenk

Onder de conceptnamen Colour your Garden of Elegant bieden wij een aantal bloembolverpakkingen met toegevoegde waarde aan. Een prachtig product om kado te doen. De basis voor de samenstelling van de verpakkingen is een zelfde of juist contrasterende kleurenrange van bloembollen.

Assortiment voorjaar- en zomerbloeiers

Zowel voor de verkoopperiode in het najaar en het voorjaar zijn deze producten een must. Deze productgroep maakt uw bloembollenassortiment compleet. Het design heeft een frisse, kleurrijke uitstraling en speelt in op het voorjaars- en zomergevoel. De volgende concepten zijn leverbaar:

   

   

    

   
Private Label

Zoekt u deze bloembolverpakking die aansluit op uw eigen huisstijl? Geen probleem. Kébol verzorgt compleet maatwerk; van conceptontwikkeling tot productie. Wij realiseren private labels voor landelijke supermarktketens maar ook voor kleinere spelers binnen de retailmarkt.  Voor meer informatie, klik hier.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Wilt u weten wat deze productgroep aan uw assortiment kan toevoegen, neem vrijblijvend contact met ons op.


Aanvullende bloembolconcepten

Zoekt u een ander concept dat ook bij uitstek geschikt is voor uw afzetkanaal, kijk dan eens naar:

   


Terug naar Assortiment Retail