Amaryllis Artist Range

Stijlvolle eye catchers

De Artist range is een Amaryllis verpakkingslijn, die een brede groep consumenten aanspreekt. De herkenbare A-illustratie en de heldere verpakkingskleuren, geeft deze range een stijlvolle uitstraling. Over de inhoud van de verpakking kunnen wij kort zijn, top kwaliteitsbollen uit eigen kwekerij.

Contact us for Sales information


 


Lifestyle met een accent

De Artist range sluit prima aan bij de huidige lifestyle barok trend. De verpakkingslijnen kenmerken zich door opvallende accenten waaronder de herkenbare geïllustreerde A, een QR-code met gratis planttips, sluitzegels met zilverbedrukking en een sleeve met metallic bedrukking. Deze toegevoegde waarde zorgt voor een hoge attentiewaarde in het winkelschap. En de prijs zal de consument positief verrassen.

Kerst-, Relatie- of  Moederdaggeschenk

De Amaryllis voor binnenshuis is bij uitstek een najaarsproduct. Maar deze range heeft absoluut meer mogelijkheden; de uitstraling sluit perfect aan bij het Kerst schap en als relatieschenk is het een prachtig “groen” kado waar de ontvanger nog lang plezier van heeft. Maar ook een actie rondom Moederdag zal u een positief resultaat opleveren.

Gevarieerd in prijsklasse

De Artist range kenmerkt zich door onderscheidende producten, variërend in toegevoegde waarde, bolmaten en prijsklasse.

   

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Wilt u weten wat deze productgroep aan uw assortiment kan toevoegen, neem vrijblijvend contact met ons op.

Aanvullende Amaryllis verpakkingsconcepten

Zoekt u een ander concept dat ook bij uitstek geschikt is voor uw afzetkanaal, kijk dan eens naar:

    
 

Terug naar het assortiment Amaryllis Experience