Amaryllis Harmony Range

Vrouwelijk en opvallend

De Harmony & Moments range is een Amaryllis verpakkingslijn, die een brede groep vrouwelijke consumenten aanspreekt. De trendy pastel tint in combinatie met sierlijke illustraties, geeft deze range een klassieke vrouwelijke uitstraling. Over de inhoud van de verpakking kunnen wij kort zijn, top kwaliteitsbollen uit eigen kwekerij.


Contact us for Sales information


 


Sierlijk in toegevoegde waarde

De sierlijke Harmony & Moments range past pefect bij de sierlijke bloemen van de Amaryllis. De verpakkingsrange met toegevoegde waarde is onderscheidend en de consument zal nauwelijks twijfelen om tot aankoop over te gaan. Kleine accenten, waaronder bijv. QR-code met gratis planttips, ondersteunen de aantrekkingskracht in het schap. En de prijs zal de consument positief verrassen.

Kerst-, Relatie- of  Moederdaggeschenk

De Amaryllis voor binnenshuis is bij uitstek een najaarsproduct maar de behoefte aan een jaarrond product neemt toe. De Harmony & Moments range kan het jaarrond in het schap. Denk eens aan een Moederdagactie. Verkoopresultaat gegarandeerd. Maar ook als relatieschenk is het een prachtig “groen” kado waar de ontvanger nog lang plezier van heeft.

Gevarieerd in prijsklasse

De Harmony & Moments range kenmerkt zich door onderscheidende producten, variërend in toegevoegde waarde, bolmaten en prijsklasse.

Assortiment Harmony & Moments

De range bestaat uit de volgende drie onderscheidende verpakkingslijnen:

   
 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Wilt u weten wat deze productgroep aan uw assortiment kan toevoegen, neem vrijblijvend contact met ons op.

Aanvullende Amaryllis verpakkingsconcepten

Zoekt u een ander concept dat ook bij uitstek geschikt is voor uw afzetkanaal, kijk dan eens naar:

    

 

Terug naar het assortiment Amaryllis Experience