Amaryllis Love Range

Amaryllis voor een bijzondere gelegenheid

De Love range is een Amaryllis verpakkingslijn, die een brede groep consumenten aanspreekt. Dit concept is speciaal ontwikkeld voor bijzondere gelegenheden: Valentijn, Internationale Vrouwendag, Oma-of  Moederdag. De combinatie van de kleur en het logo, geeft deze range een aantrekkelijke uitstraling. Over de inhoud van de verpakking kunnen wij kort zijn, top kwaliteitsbollen uit eigen kwekerij

Contact us for Sales information


Cupido schiet raak

De Love range is een opvallende nieuwkomer in het Valentijn- of Moederdagschap. De verpakkingslijnen kenmerken zich door door de opvallende donkerrode kleur, het herkenbaar geïllustreerde Love-logo incl. Cupido, een QR-code met gratis planttips en een opvallend cadeaukaartje. Deze toegevoegde waarde zorgt voor een hoge attentiewaarde in het winkelschap. En de prijs zal de consument positief verrassen.

Valentijn-, Oma- of Moederdaggeschenk

Een Amaryllisbol als geschenk in het voorjaar. Een prachtig en nog bijzonder product. De sierlijke en grote bloemen in heldere kleuren passen prima bij het voorjaar. De uitstraling van de Love range sluit perfect aan bij het Valentijn of Moederdagschap en als geschenk is het een prachtig “groen” kado waar de ontvanger nog lang plezier van heeft.

Gevarieerd in prijsklasse

De Love range kenmerkt zich door onderscheidende producten, variërend in toegevoegde waarde, bolmaten en prijsklasse.

Assortiment 

De range bestaat uit de volgende drie onderscheidende verpakkingslijnen:

  

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Wilt u weten wat deze productgroep aan uw assortiment kan toevoegen, neem vrijblijvend contact met ons op.

Aanvullende Amaryllis verpakkingsconcepten

Zoekt u een ander concept dat ook bij uitstek geschikt is voor uw afzetkanaal, kijk dan eens naar:

   

 

Terug naar het assortiment Amaryllis Experience