Cappers

Herkenbare verpakkingen voor bloembollen

Bent u inkoper bij een supermarkt of tuincentrum? Verkoopt u producten via catalogi of internet? Dan kunt u bij ons kiezen uit een aantal series van voorverpakte producten.

Contact us for Sales information

 


Retailoplossingen

Wij bieden diverse prijsniveaus en hebben zowel basisassortimenten als bredere productlijnen. Elk seizoen kijken we kritisch naar de samenstelling van ons aanbod en geven wij een nieuwe en overzichtelijke catalogus uit.

 

Assortiment voorjaar- en zomerbloeiers

Bloembollen zijn bij uitstek een seizoensproduct. Naast de tulpen en narcissen, kenmerkend voor het voorjaar, zijn er nog meer interessante bolgewas soorten. Ook voor de zomerbloeiers is een breed aantrekkelijk assortiment beschikbaar, waaronder veel aandacht voor dahlia's en gladiolen maar ook vaste planten. Een up-to-date assortiment, soms exclusief maar altijd verrassend.

 

Seasons Grandeur Sparkling Economy

 

Private Label

Zoekt u deze bloembolverpakking die aansluit op uw eigen huisstijl? Geen probleem. Kébol verzorgt compleet maatwerk; van conceptontwikkeling tot productie. Wij realiseren private labels voor landelijke supermarktketens maar ook voor kleinere spelers binnen de retailmarkt.  Voor meer informatie, klik hier.

 

Meer weten over ons aanbod in retail bloembolverpakkingen?

Wilt u meer informatie over ons aanbod in bloembolverpakkingen? Bekijk ons retail assortiment of vraag hier de catalogus aan.


Terug naar Assortiment Retail