Amaryllis Christmas Range

De Amaryllis, een Kerstbeleving

De Christmas range is een Amaryllis verpakkingslijn, die vooruit loopt op het Kerstgevoel en daardoor aantrekkelijk is voor een brede groep consumenten. Een kwalitatieve verpakking met toegevoegde waarde, geeft deze range een sfeervolle uitstraling. Over de inhoud van de verpakking kunnen wij kort zijn, top kwaliteitsbollen uit eigen kwekerij.

Contact us for Sales information

 


Amaryllis bloemenpracht in donkere dagen

Voor veel consumenten hoort de Amaryllis bij Kerst. De prachtige rode of witte bloemenpracht brengt sfeer en warmte in huis. De uitstraling van de amaryllis-verpakkingslijnen onderstreept het Kerstgevoel en sluit uitstekend aan bij de verschillende consumentengroepen; van klassiek tot trendy. De toegevoegde waarde zorgt voor een hoge attentiewaarde in het winkelschap. En de prijs zal de consument positief verrassen.

Kerst-, Relatie- of  Moederdaggeschenk

Christmas Amaryllisrange voor binnenshuis is bij uitstek een Kerstproduct. Maar deze range biedt meer mogelijkheden; ook als relatieschenk is het een prachtig “groen” kado waar de ontvanger nog lang plezier van heeft.

Gevarieerd in prijsklasse

De Christmas range kenmerkt zich door onderscheidende producten, variërend in toegevoegde waarde, bolmaten en prijsklasse.

   

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Wilt u weten wat deze productgroep aan uw assortiment kan toevoegen, neem vrijblijvend contact met ons op.

Aanvullende Amaryllis verpakkingsconcepten

Zoekt u een ander concept dat ook bij uitstek geschikt is voor uw afzetkanaal, kijk dan eens naar:

   
 

Terug naar het assortiment Amaryllis Experience