Retailconcepten                 

Verscheidenheid in bloembollen en verpakkingsconcepten


Wensen op het gebied van productselectie en verpakkingen zijn zeer divers. Dit geldt ook voor de mogelijkheden die Kébol biedt. Zo stellen wij onze klanten in staat om optimaal te profiteren van de kansen in hun markt. Kébol richt zich wereldwijd op afnemers van droogverkoop binnen de retail, groothandel en institutionele markt.

Complete retailoplossingen

Bij Kébol houden we ontwikkelingen op het gebied van wonen, lifestyle en verpakkingen nauwlettend in de gaten. Trends vertalen wij in aansprekende en complete retailconcepten. Hierbij maken we optimaal gebruik van de mogelijkheden op marketinggebied. Neem nu de QR code als voorbeeld: op eenvoudige wijze geven wij bruikbare tips en plantinstructies aan de consument.

Retailverpakking

Speciaal voor retailhandel en postorderbedrijf biedt Kébol een compleet programma droogverkoopbollen met verpakkingslijnen. Mogelijkheden variëren van basisassortimenten voor de supermarkt tot bredere productlijnen voor bijvoorbeeld tuincentra. Elk seizoen kijken we kritisch naar de samenstelling van onze assortimenten en geven wij een nieuwe en overzichtelijke catalogus uit. Bekijk ons assortiment.

Amaryllis Experience 

Kébol is specialist op het gebied van Amaryllisbollen. Deze productgroep biedt volop kansen bij de consument. Onder de naam Amaryllis Experience bieden wij stijlvol verpakkings- en displaymateriaal voor de winkelverkoop van Amaryllisbollen. De verschillende ontwerpen zijn gebaseerd op actuele lifestyle-trends. Amaryllis Experience staat garant voor een opvallende productpresentatie en stimuleert impulsaankopen van uw klanten.