Amaryllis Single Items

Opvallende Amaryllisbol verpakkingen

Binnen de Amaryllis Experience range hebben wij een aantal herkenbare verpakkingslijnen. De laatste in deze reeks is het “single items” assortiment, een variatie in Amaryllis verpakkingen met toegevoegde waarde. Geen eenduidige gezicht maar alle varianten zijn eye catchers op zich. Over de inhoud van de verpakking kunnen wij kort zijn, top kwaliteitsbollen uit eigen kwekerij.
Contact us for Sales information

 


Passend bij de seizoenen

De verkoopmogelijkheden van de Amaryllis-voor-binnenshuis breiden zich uit. Er is een toenemende vraag naar de Amaryllis voor in het voorjaar. Met deze range heeft u absoluut de mogelijkheden; verkoop geschikt vanaf de vroege herfst tot aan de lente c.q. Moederdag. Een displayactie met een “Springtime” Amaryllis-op-pot, succes gegarandeerd.

Amaryllis variëteiten

We zien ook een toenemende vraag naar dubbelbloemige Amaryllis-variëteiten. Binnen deze lijn vindt u ook de mogelijkheden om hier op in te haken. De toegevoegde waarde zorgt voor een hoge attentiewaarde in het winkelschap. En de prijs zal de consument positief verrassen.

Gevarieerd in prijsklasse

De Single items range kenmerkt zich door onderscheidende producten, variërend in toegevoegde waarde, bolmaten en prijsklasse.

Assortiment

    

Private Label

Zoekt u een Amaryllisbolverpakking die aansluit op uw eigen huisstijl? Geen probleem. Kébol verzorgt compleet maatwerk; van conceptontwikkeling tot productie. Wij realiseren private labels voor landelijke supermarktketens maar ook voor kleinere spelers binnen de retailmarkt.  Voor meer informatie, klik hier.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Wilt u weten wat deze productgroep aan uw assortiment kan toevoegen, neem vrijblijvend contact met ons op. Bekijk ons retail assortiment of vraag hier de catalogus aan.

 

Terug naar Overzicht Retailconcepten