Stazakken (Pouches)

Impulsartikel, zeker voor de non-food retail

Exclusief bij Kébol, bloembollen in een stazak. Met dit concept haken we in op de ontwikkeling en sterke groei van non-food artikelen binnen de grotere retailkanalen.
 

Contact us for Sales information

 


Value for money

Dit concept is attractief te presenteren op een beperkt aantal m2. De impulsverkoop wordt versterkt door het mooie doch compacte aanbod en de volle stazak geeft veel “value for money”. De keuzedrempel is laag en dus overzichtelijk voor consumenten. Ook als kado-artikel een prachtig product. De basis voor het assortiment sluit aan op de huidige trend in duo-kleuren en is voor een breed publiek aantrekkelijk.

Assortiment voorjaar- en zomerbloeiers

Zowel voor de verkoopperiode in het najaar en het voorjaar is een pakkend assortiment verkrijgbaar. Het design heeft een frisse, kleurrijke uitstraling en speelt in op het voorjaars-  en zomergevoel.

 
Voorjaarsbloeiers    Zomerbloeiers

Private Label

Zoekt u deze bloembolverpakking die aansluit op uw eigen huisstijl? Geen probleem. Kébol verzorgt compleet maatwerk; van conceptontwikkeling tot productie. Wij realiseren private labels voor landelijke supermarktketens maar ook voor kleinere spelers binnen de retailmarkt.  Voor meer informatie, klik hier.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Wilt u weten wat deze productgroep aan uw assortiment kan toevoegen, neem vrijblijvend contact met ons op. Bekijk ons retail assortiment of vraag hier de catalogus aan.

 

Terug naar Assortiment Retail