Amaryllis a Touch of Wax

artistieke wax amaryllis

Artistiek opvallend, de Amaryllis bol voorzien van een creatieve Wax laag. Ready-to-use. De bol komt zonder water tot bloei. De bloemkleur is rood maar de uitvoering van de Wax laag kent vele mogelijkheden. Van effen goud tot een glitter ondergrond. Ook zijn er verschillende varianten mogelijk met toegevoegde waarde. Seizoensproduct. Geschikt voor een zeer breed afzetkanaal, waaronder ook verkoop via catalogus of internet.

Klik en blader of download de brochure Touch of Wax Collection 2020.

Contact us for Sales informationNEW!  Touch of Wax bol in een opvallend doosje

Als alternatief voor de kunststof verpakking wordt vanaf najaar 2020 het assortiment uitgebreid met een opvallende kartonnen verpakking. In zwart/witte of goud/witte doosje komt de waxbol, ook door de bijzondere uitsnede, goed tot zijn recht. 

Nieuw in het assortiment 2020

Het assortiment is kleurrijk en sluit aan bij de trends van vandaag. Nieuw dit seizoen: de velvet/fluweel waxkleuren oker en muisgrijs. De variatie in "voetjes" is uitgebreid met een witte en bruine verenring en een "voetje" van echt hout. De XXL waxbol, met minimaal 3 tot 4 stelen dubbele amaryllisbloemen, is oprecht een eye-catcher.
 

Winkelpresentatie

De Amaryllis Touch of Wax bollen zijn in vele kleuren waxlagen beschikbaar, passende bij het seizoen. De amaryllisbollen worden in een luxe cadeauverpakking geleverd. In de winkel presenteert deze bol zich kleurrijk.

Transportverpakking

De bollen worden in stevige omdozen uitgeleverd of in standaard veilingfust passend op deense containers.


Assortiment Touch of Wax

Klik en blader of download de brochure Touch of Wax Collection 2020.

Wilt u weten wat deze productgroep aan uw assortiment kan toevoegen, neem vrijblijvend contact met ons op. 

 

Terug naar assortiment Amaryllis Experience