Curcuma

Stevige, lange bloemstelen met extravagante bloemen


Met name vanuit tuincentra en bloemenzaken is er een groeiende consumentenvraag naar de decoratieve Curcuma-plant voor binnenshuis en de decoratieve Curcuma-snijbloem. Kébol biedt u als professionele kweker de juiste variëteiten om te profiteren van de kansen in de markt voor deze mooie planten en statige snijbloemen.

Productie faciliteiten

De Curcuma kan zowel in warme gebieden buiten als in de kas binnen tot een kwalitatieve potplant gebroeid worden. De plant groeit relatief snel in een warme, vochtige omgeving.

Uitgangsmateriaal

Wij beheren de hele keten en houden de lijnen kort; u koopt rechtstreeks van de kweker. Kébol beschikt over een eigen kwekerij in het noorden van Brazilië. De regio in Brazilië biedt het juiste klimaat en een optimale bodemgesteldheid voor de productie van het uitgangsmateriaal.

Wij produceren op basis van moderne technieken en volgen nieuwe ontwikkelingen op de voet. Zo garanderen wij mooie en gezonde knolgewassen die uitstekend tegen ziektes bestand zijn.  U profiteert met Kébol optimaal van de gunstige omstandigheden in dit land. 

Thailand

Naast onze eigen producten importeren wij ook Curcuma-cultivars uit Thailand. Dit land ligt in het hart van de natuurlijke omgeving van deze bijzondere plant. Hier werken wij nauw samen met een lokale kweker en garanderen zo de kwaliteit die u van ons gewend bent.

Meer weten over ons aanbod in Curcuma's?

Wilt u meer informatie over de Curcuma voor potplant- of snijbloemproductie? Bekijk ons Curcuma-assortiment of neem contact met ons op.

Heeft u interesse in andere bolgewassen?

Wij hebben nog meer aantrekkelijke bol- en knolgewassen voor de Home & Garden droogverkoop en de professionele potplant productie waaronder de Amaryllis en Zantedeschia. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Sterk groeiende vraag naar Curcuma potplanten


Neem contact opVraag hier onze nieuwe brochure aan.