Amaryllis - Hippeastrum 

Aantrekkelijk seizoensproduct voor kwekers van potplanten


De Amaryllis (Hippeastrum) op pot is een aantrekkelijk seizoensproduct als het gaat om rendement en belangstelling bij de consument. Kébol is gespecialiseerd in amaryllisbollen en biedt professionele kwekers van potplanten een compleet assortiment aan variëteiten.

Brasbonitas® amaryllisbollen

Al meer dan 10 jaar is Kébol marktleider voor Amaryllisbollen van topkwaliteit. Onze specialiteit is de teelt van Braziliaanse amaryllisbollen onder de merknaam Brasbonitas®. Wij beschikken over eigen productiefaciliteiten in het zuiden van Brazilië. Productie in de natuurlijke omgeving van de amaryllis garandeert producten van topkwaliteit. Wilt u meer weten over onze productiefaciliteiten in Brazilië, klik hier.

Onderscheidend vermogen

Het belangrijkste onderscheid ten opzichte van bijvoorbeeld in Holland geteelde amaryllissen is de vroege oogst van deze bollen. Dit stelt u in staat om het eindproduct al in het vroege najaar aan uw klanten aan te bieden. Onze soorten beschikken daarnaast over nog meer prettige eigenschappen. Wij kweken namelijk op korte bloemstengels en gelijkmatige groei. Dit draagt bij aan een aantrekkelijke presentatie op de winkelvloer en betekent langer plezier voor de consument.   

Ketenregisseur

Bij de productie van Brasbonitas® Amaryllisbollen voert Kébol de regie over de gehele keten. Van de veredeling van nieuwe soorten binnen onze joint ventures Amaryllis Breeding Company BV en Amaryl BV, tot het ondersteunen van u als afnemer bij uw eigen productieproces. Wilt u meer weten over onze veredelingsactiviteiten van Amaryllissen? Lees dan verder op de pagina Veredeling. Als ketenregisseur besteedt Kébol veel aandacht aan kwaliteitscontrole. Wilt u meer weten over onze kwaliteitsbewaking, klik hier.

Hollandse Amaryllisbollen

Naast onze eigen producten uit Brazilië leveren wij ook topproducten van Nederlandse bodem. Welke variëteit u ook zoekt, met een uitgebreid netwerk van leveranciers kunnen wij altijd aan uw vraag voldoen.

MPS Gecertificeerd

Brasbonitas® amaryllisbollen zijn MPS-gecertificeerd. MPS is een stichting die als doel heeft de tuinbouw in de samenleving, naar de overheid en in de markt op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) een positieve internationale positionering te geven. Meer informatie vindt u op: www.my-mps.com

Meer weten over ons aanbod in Amaryllissen?

Wilt u meer informatie over de amaryllis voor potplantproductie? Bekijk ons Amaryllis-assortiment. Wij bieden ook Amaryllisbollen voor de Home & Garden droogverkoopmarkt. Klik hier voor meer informatie.

Heeft u interesse in andere bolgewassen?

Wij hebben nog meer aantrekkelijke bol- en knolgewassen voor de Home & Garden droogverkoopmarkt en de professionele potplantproductie waaronder de Curcuma en Zantedeschia. Neem voor meer informatie contact met ons op.

De Brasbonitas Amaryllis op pot is al in het vroege najaar te vermarkten


Neem contact opVraag hier onze nieuwe brochure aan.